Wiosenne szparagi
01.05.2018
Na początku maja nie możemy się doczekać polskich szparagów. Gdy tylko na dobre zagoszczą na straganach, kupujmy całe pączki i zaczynamy wielkie gotowanie. Tak samo będzie w tym roku.
Krem ze szparagów to już klasyk w Presto. To kwintesecja delikatnego smaku warzyw lekko podkreślona dojrzewającym serem. Do tego dwa zupełnie nowe makarony. W tym sezonie mamy dla Was sos śmietanowy ze szparagami, kurczakiem i zielonym pesto oraz kompozycję z łosisiem i serem camambert.
Makarony są świetne, ale pizze w niczym im nie ustępują. Nie byliśmy w stanie wybrać jednej, gdyż obie są doskonałe. A wy na którą się zdecydujecie? Ze szparagami, szynką dojrzewającą, cebulką i sadzonym jajkiem czy szparagami, sosem pomidorowym, mozzarellą i boczkiem?
