Presto to sieć restauracji łączących w sobie elementy pizzerii i włoskiej trattorii.
Wyróżnia nas doskonały smak potraw, niepowtarzalny wystrój lokali
i oryginalne, opalane drewnem piece do pizzy.
O nas
Pierwsza restauracja Presto powstała w 1998 roku. Była jednym z pierwszych miejsc, gdzie pizza przygotowywana była na oczach gości i dojrzewała w żarze pieca opalanego drewnem. Rosnące grono klientów zachęciło nas do otwarcia kolejnych lokali na reprezentacyjnej ulicy Łodzi – Piotrkowskiej. Obecnie Presto działa w kilku miastach kraju, a co roku powstają kolejne restauracje.
Otwórz własne PRESTO
Pierwsza restauracja Presto powstała w 1998 roku. Była jednym z pierwszych miejsc, gdzie pizza przygotowywana była na oczach gości i dojrzewała w żarze pieca opalanego drewnem. Rosnące grono klientów zachęciło nas do otwarcia kolejnych lokali na reprezentacyjnej ulicy Łodzi – Piotrkowskiej. Obecnie Presto działa w kilku miastach kraju.
Restauracje Presto zarówno w wystroju, jak i technice przygotowania potraw nawiązują do prawdziwie włoskich tradycji. Pizza wypiekana jest tu w oryginalnym, włoskim piecu opalanym drewnem.
Jednak Presto to nie tylko pizza, z roku na rok coraz większą popularnością cieszą się oferowane w naszych lokalach tradycyjne dania kuchni włoskiej.
Troska o atrakcyjne i oryginalne menu, dbałość o detale wystroju oraz profesjonalna obsługa sprawiają, że w naszych lokalach goście mogą doświadczyć atmosfery prawdziwej włoskiej trattorii. Równocześnie umiarkowane ceny proponowanych produktów czynią ofertę Presto dostępną dla różnorodnego grona konsumentów.
W naszym menu znajdziesz nie tylko kremowe makarony, pizzę z pieca opalanego drewnem czy wyśmienite desery, ale także dania wegetariańskie.
Każde danie przygotowane jest z pasją i dbałością o doskonały smak, bazując na najświeższych składnikach, by zaspokoić podniebienie każdego, kto ceni wykwintne i zróżnicowane smaki kuchni włoskiej.